“...els catalans només sabem plànyer-nos i mirar-nos el melic en lloc de reconèixer els nostres mèrits i apostar per la innovació i l’excel·lència, que és l’únic amb què ens podem fer un lloc al mon.”
Jordi WILLIAN CARNES. Conseller d’Agricultura. En un sopar d’alcaldes de la Fira d’Igualada.
Tan que prediquen i encara no hem trobat cap Conseller amb capacitat d’innovar o excel·lent. Potser nosaltres ens mirem al melic, però potser ell s’hauria de mirar al mirall a veure si troba per algun lloc l’excel·lència.


“... no es pot demonitzar el Pla Director com sembla que alguns estan obsessionats a fer...”
Jordi AYMAMÍ. Alcalde d’Igualada. Sopar d’alcaldes de la Fira d’Igualada.
Això si que son arguments de pes!!!!


“...cal que tots hi diguem la nostra per modificar-lo i millorar-lo, però sempre en positiu”

Jordi AYMAMÍ. Alcalde d’Igualada. Sopar d’alcaldes de la Fira d’Igualada.
Això ja és ser caradura. Només et pots manifestar per dir que sí al què ell pensa. Està prohibit dir no a les adoberies de Vilanova. Està prohibit voler aturar la destrucció del territori. Tampoc podem manifestar que no volem el desviament de l’Eix Transversal Ferroviari ja que ell es quedaria sense estació a l’hospital però en canvi hem d’acceptar que Òdena es quedi rodejada de vies i autovies. Què deuen significar per l’Aymamí les paraules “millorar i positiu”?

Què diuen els polítics quan no tenen arguments per combatre les oposicions a les decisions dels propis polítics i buròcrates?